Google HQ King’s Cross

London

THE PROJECT

The current Google HQ, with vast external floor space over several levels.

The decking is a bespoke solid section 230 x 30mm composite, commissioned for this site.

All fixings are hidden, giving a seamless look to the terraces, and clean lines. The main terrace areas are level and by using the DPH slope correction system, the wheelchair access ramps were easily achieved.

A clever feature; the BM Unit travels over the decking, hiding the steel rails below.

This enlarges the overall usable terrace space considerably, and gives uninterrupted views from the entire terrace.

PROJECT DETAILS

  • Project:Google HQ (Kings Cross Central B1)
  • Location:London, UK
  • Product:Supplied Buzon BC series pedestals. Deck installed by the Outdoor Deck Company
  • Size:2,200 SqM
  • Architect:Adamson Associates
  • Main Contractor:Vinci Construction
  • Project status:Completed 2015